Your Position: Home > ▶CORSET > ▷SLIMMING PANTY > Sexy Lace High Waist Panty ★ 4 Colours
Sexy Lace High Waist Panty ★ 4 Colours

Sexy Lace High Waist Panty ★ 4 Colours
prev next

  • NO.: 04502103
  • Weight: 50gram
  • Quantity: 146
  • Market price: RM10.00
  • Shop price: RM4.90
  • Agent: RM4.90
  • Goods click count: 8713
  • Colour:




  • Total:
  • Quantity:
  • Add to cart collect
Goods Tag:
Goods Brief

 

 

 

Free Size, suitable for 45-65kg

Material: Made of 90% cotton and 10% spandex

Breathable and comfortable material, beautiful lace, slim and shaping.

 

 

==============================================================================================

 

 

Apa yg specialnya panties ni?


1. Elak nampak perut yg buncit kalau korang pakai baju yg agak ketat di bahagian perut sebab getah di bahagian pinggang tu sangat lebar. * boleh buat perut mengempis but temporary.

Tapi taktahu la kalau korang pakai hari-hari, perut korang boleh maintain kempis. Belum cuba belum tahu kan.


2. Selesa sangat sebab getah tu tak akan memberi kesan pada perut korang.

Selalunya, ada sesetengah panties *murah yg beri kesan

garis-garis kat perut korang kan sebab getah panties tu ketat sangat dan fabrik getah tu tak berkualiti.


Tapi, "High Waist Panties" ni, getah dia sangat comfy. I bet you will feel like you wearing nothing.

3. Kain jenis boleh stretch, so dia akan ikut ukuran pinggul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Who bought this item has also bought:
User Comment
Afisahassan   2014-03-21 22:52:07
bila stok nak sampai yer???
2014-03-23 21:54:04   Administrator: sales  Reply:Pattern ni ambil masa sikit,skrg factory dlm process ya,so x pasti bila sampai.
U booking dulu,dah sampai akan email inform =)
ebizmal   2014-03-05 12:16:52
kindly get more colour to sell instead of skin colour. Inform me one stock arrive. thanks
2014-03-05 12:18:52   Administrator: sales  Reply:Ok,booking 1st,tq =)
Rozie_Johan   2014-02-17 12:24:14
laaaaa...cepat habis tu...bila nak ada ni ekh? t amik kaler purple ble restok yer
2014-02-17 12:25:56   Administrator: sales  Reply:Lagi sebulan sampai ya.Masa restock akan ambil purple color too =)
wardanie   2014-02-13 20:57:49
ok let me knw klu stock nak smpi ye
2014-02-14 09:45:45   Administrator: sales  Reply:Dear,into booking 1st,once coming email inform,tq =)
wardanie   2014-02-12 19:17:05
aii dh hbis stock? nsib baik sempat book.. dear nnti if reastock ambik skali warna purple tu..
2014-02-12 21:54:19   Administrator: sales  Reply:Ok ya,haritu import colour purple habis,next time kalau ada akan import sekali =)
Total 6 records, divided into2 pages. First Prev Next Last
Username Anonymous user
Email
Rank
Verification code captcha
Content