Your Position: Home > ▶SLIM EXTERNAL USE > Magnet Herbal Slimming Tummy Patch
Magnet Herbal Slimming Tummy Patch

Magnet Herbal Slimming Tummy Patch
prev next

  • NO.: 1321900
  • Weight: 3gram
  • Quantity: 1025
  • Market price: RM1.00
  • Shop price: RM0.50
  • Agent: RM0.50
  • Get special price when you purchase certain number of items:
  • number
    50 RM0.40
    100 RM0.38
  • Goods click count: 9654
  • Total:
  • Quantity:
  • Add to cart collect
Goods Tag:
Goods Brief

 

 

 

● 100% Brand new and high quality

● A highly effective natural weight loss patch

● For women and men

● Helps your body burn up fat, carbs, and sugars

● Increases blood circulation

● Removes toxins

● Designed as a continual appetite suppressant system

● Works for a 12 hour period

 

DIRECTIONS :

Remove from sachet, peel away protective cover and apply to navel area adhesive side down.

Use one patch for 12 hours.

 

CAUTION :

Product is for eternal use only.

Do NOT use if pregnant, breastfeeding or suffer from skin alergies.

Do NOT use on damaged skin and if irritation occurs.

 

 

============================================================================================

 

 

Sejenis Pelekat Pelangsingan yang sangat berkesan memecahkan lemak degil!

 

Fungsi Pelekat Pelangsingan:

Pelekat pelangsingan boleh membantu individu yang mempunyai masalah berat badan atau pengumpulan lemak di kawasan-kawasan tertentu pada tubuh badan dengan menguraikan lemak dan mengeluarkannya daripada badan melalui pembuangan air besar.

 

Cara penggunaan:

Tampalkan pelekat pelangsingan pada bahagian perut saja.(Mcm photo)

 

CARA PEMAKAIAN:

Step 1. Bersihkan kawasan yang ingin ditampal

Step 2. BUka pelekat pada Magnet Slim Patch

Step 3. Tampal di bahagian perut (Mcm Photo)

Step 4. Pakai Magnet Slim Patch selama 12 jam

Step 5. Buka dan buangkan pada keesokanya hari nya

Step 6. Teruskan pemakaian setiap hari sehingga sebulan / sehingga mendapat tahap yang anda inginkan

Step 7. Untuk anda yg obesiti anda di syorkan pemakaian shari 2 kali

 

Kesan Penggunaan:

Mampu membantu menurunkan berat badan seseorang sebanyak 2.5kg-10kg (bergantung kepada individu)

 

Peringatan:

Untuk kegunaan luaran sahaja.

Wanita yang sedang datang bulan adalah dilarang untuk menggunakan pelekat pelangsingan ini.

Pengguna juga digalakkan tampal slim patch ni untuk melakukan senaman sekurang-kurangnya 30 minit setiap hari untuk kesan yang lebih menakjubkan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Who bought this item has also bought:
User Comment
Jennepolka   2014-04-25 04:19:08
Use eveyday?
2014-04-25 09:45:35   Administrator: sales  Reply:Ya,can =)
dyan81   2014-04-16 10:26:44
DA ADA STOK KA NI?
2014-04-16 10:27:42   Administrator: sales  Reply:Ya,ready stock now =)
siti89   2014-01-30 14:15:08
admin, bila rastock?
2014-02-01 16:51:02   Administrator: sales  Reply:Tak pasti lagi,u add into booking dulu,dah sampai email inform u ya,tq =)
erNna   2013-11-30 00:56:25
Nak order benda ni 100pcs je dulu blh tak?! Brg lain saya nak semua da abis stock.
2013-11-30 23:01:59   Administrator: sales  Reply:Sry ya,setiap kali minimum beli rm150.00 =)
syakier   2013-11-26 16:13:33
harga untuk sekeping kan?
2013-11-26 20:34:04   Administrator: admin  Reply:Yaya,betul.
Total 13 records, divided into3 pages. First Prev Next Last
Username Anonymous user
Email
Rank
Verification code captcha
Content