Your Position: Home > ▶CORSET > ▷FOR LEG & HIPS > ♦BLACK♦TV HOT~California Beauty Slim N Lift Girdle Pants
♦BLACK♦TV HOT~California Beauty Slim N Lift Girdle Pants

♦BLACK♦TV HOT~California Beauty Slim N Lift Girdle Pants
prev next

  • NO.: 07208004B
  • Weight: 170gram
  • Quantity: 106
  • Market price: RM20.00
  • Shop price: RM9.90
  • Agent: RM9.90
  • Goods click count: 10351
  • Size:






  • Total:
  • Quantity:
  • Add to cart collect
Goods Tag:
Goods Brief

 

 

 

 

 

 

 

 

CALIFORNIA BEAUTY SLIM & LIFT AS SEEN ON TV !!!!!!!!

 

Lets you wear your favorite tight jeans, figure hugging leggings and pencil-thin dresses with no bumps, lumps or ugly panty lines!No one will know your secret while you enjoy a sleek, new, slimmer you!

 

 

 

Item Features :

● Give you sexy, curvy hour glass figure instantly.

● Surprise your friends and family by making you look inches smaller and pounds thinner instantly.

● It is specifically designed to hide bulges, bumps and rolls making you look tight and trim.

● Give you smooth, neat and trim look from below the bust line all the way to just above the knees.

● You`ll feel comfortable and confident wearing it, no one will know you are wearing it!

● Take away the pressure of exercise and dieting. We recommend that you still do this though!

● Let you decide when you want to look and feel good.

● Keep you comfortable with 20% spandex and 80% nylon material used.

 

 

Sizes : Fit Low Waist (CM)

S : 71-86 cm

M : 78-92 cm

L : 83-101 cm

XL : 89-110 cm

XXL : 103-124 cm

XXXL : 148-158 cm

 

 

==================================================================================================================

 

 

Membolehkan anda memakai seluar jeans ketat kegemaran anda, bingkap memeluk angka dan pensil-nipis pakaian dengan tiada lebam, ketulan atau hodoh garisan seluar.

Tiada siapa yang akan tahu rahsia anda semasa anda menikmati anggun, baru, langsing anda.


Kelebihan Californa Beauty Slim and Lift Pants :

● Membuat anda kelihatan seksi, jam kaca angka curvy serta-merta.

● Membuat anda kelihatan seinci lebih kecil.

● Ia direka khusus untuk menyembunyikan buncit bulges dikawasan, lebam dan gulung membuat anda kelihatan ketat dan trim.

● Memberi anda kelihatan licin, kemas dan mengurangkan dari bawah garis payudara sepanjang jalan ke hanya di atas lutut.

● Anda akan berasa selesa dan yakin memakainya, tiada siapa yang akan tahu anda sedang memakainya.

● Anda boleh memakainya semasa senaman dan berdiet.

● Pastikan anda selesa dengan spandeks 20% dan nilon 80% bahan yang digunakan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Before and After wearing California Girdle Pants

 

 

 

 

Who bought this item has also bought:
User Comment
aisasabturani   2015-12-02 02:45:02
hi. . ada stock lg x? hrga memang rm9.90 ka? need reply a.s.a.p
2015-12-02 10:23:15   Administrator: admin  Reply:Yaya,harga borong,sila tgk term&con dulu,tq =)
lindalockman80   2014-06-18 22:20:14
BILE NAK RESTOCK SAIZ M/L/XL/XXL
2014-06-18 22:23:49   Administrator: sales  Reply:Dear,lagi 2 minggu sampai ya.
U booking dulu,dah sampai nanti email inform =)
farah   2013-09-01 12:39:59
bila stock nak sampai?
2013-09-02 11:56:13   Administrator: sales  Reply:Lagi 3-4 minggu ya =)
Annasallih   2013-07-30 00:15:22
Mix item total more than rm150? Macam tu ke?
2013-07-30 09:13:30   Administrator: sales  Reply:Yaya,ready stock saja boleh mix =)
NurulJune   2013-05-27 10:51:35
cmne nak tgok balik yg i dah order sebelum ni???dlm chart i kosong.klu submit order lg takut kena blacklist je
2013-05-27 13:01:59   Administrator: sales  Reply:U sudah submit 2 order,2 pun sudah keep utk u.
Kalau cancel 2 order baru jadi blacklist.
U boleh check order dalam user center,my order =)
Total 5 records, divided into1 pages. First Prev Next Last
Username Anonymous user
Email
Rank
Verification code captcha
Content